Tuesday, 30 April 2013

TanDa TaNya ???

         
Sedihnyer hari ni. . Walaupon aku byk kali terjumpe dia tapi langsung tak pandang. . Aku ni kecik sgt ke sampai dia boleh x nmpk aku ? Aku rse aku ni da terlebih besa da sampai ade panggilan Chubby utk aku. .huhuhuhu. . Tapikan aku rasa mcm ada yg tak kene antara aku dgn dia. . Tapi tak sure apa dia. . Maybe perasaan aku kot. . Yelah kan. . Orang tu BAGUS ! Mne sama dgn aku ni haa. . Sapalah aku ni. . Tapi aku punyer mata ni x leh nk control ke ? Asyik nk pandang je. . Macam takde mende nk dtengokkan. . Hishhh apasal la aku leh suka giler kat dia ni. . Org ckp mcm HAMPEH je ! Tapi mata dan hati aku kata "KAULAH YG BERSINAR INDAH DR MATAHARI !" Adoisshhhh !~
              Kalau ikutkan hati mmg nak luahkan tapinyer susah betul nk bertentangan mata dgn dia ni. . Hati ni , mata ni , otak ni mcm bukan aku yg controlkan. . Haiiiyaaa. . Susah betol lorhh. . *cina mari ~huhuhuhu
Aku rasalahkan. . Dia ni ade CRUSH ke? Untungnyer dpt jadi CRUSH dia. . Mesti bukan calang-2 org nyer. . Tapi td mse kat sekolah , aku dpt pandang sekejap jer. . Takut hati ni merana kerana takut dikecewakan dgn pandangannyer , tegurannyer , sikapnyer , caranyer , semuanyer. . Adoiissshhh~
              Mase aku dapat lalu sebelah dia tadi rasa mcm takde papew laa. . Rasa kosong dan senyap sunyi tanpa sedikit pon bunyi. . Dia da ade pengganti ke ? UNTUNGGGG LAAAAA!! Aku sekarang hanya perlu fokus pada EXAM. . yesshh yeshh ! Perlu OK! Fuh !! Bia lantak dia laa. . Penat utk aku cuba memahami apa yg dmaksudkan. . Bukan masuk EXAMM PON. . Tapi yg penting MASA DEPAN AKU TAKKANKU BIARKAN SIA-2 HANYA KRN DIA!!
             Bukan apa. . Aku teringin merasa hidup berpasangan. . Tak salah kan kalu nk cuba sekali. . Itu pon kalau ada rezeki dan ada calon !? Rumit juga hidup aku ni. . Bukan mudah utk bercinta dgn org atasan dr kita ni kan ? Apa-2 pon cinta ialah sesuatu yg mmg tak boleh nmpk dan pegang , tapi boleh rasa dgn hati yg tulus dan suci. . Kata member aku , si kecik ni "CINTA SEJATI DTG DGN SENDIRINYA BUKAN KITA YG MENCARINYA. . ! Betul ke ? Aku pon tak sure sgt. .huhhuhuhu~ Masih adakah rasa ini atau telah lama  ianya pudar ??? Mencari jawapan pasti , hanya padanyer yg boleh memberi bukan aku~ HAMPA ! BUNTU~

                                                                                                                  Sekian terima kasih.

No comments:

Post a Comment