Friday, 24 May 2013

Wallet & School Bag !

          Assalamualaikum. .

                Mula-2 sekali sye nk citer pasal WALLET .
Ade sorang budak kelas aku ni kan (budak bru). Alahh,yg kteorg pnggl BISU tu. Dia tak pernah ckp lngsg ngn kiteorg tau. . Dah nk msk sebln x penah pon ckp kecuali bdk yg dy kenal n mmbr lme dia. . Ishh ishhhh isshhhhh ! Tak ku sangke tak ku duga dia snggp wat aku cm tu. . Haisshh x mkn saman tol laa dak bisu ni ! Ade ke patut dia bukak WALLET AKU ! Tetibe je. . MOTIF ?!! Suke suki je dan tak pasal-2 org lain yg aku tibaikan nyer. .
                                                   
                SCHOOL BEG ! Ni yg seronoknyer. . Hishhh. . Aku tolong kakak aku ni sorg. . Dia mntk tolong ambkkn beg dia. . Pastu aku pon g la kelas dia mntk izin ckgu. . Pastu plak aku pndg depan. . ABE ! dia wat cm ni kat aku. . Dia pndg aku,smbl angkt tgn,senyum kat aku mse dia tgh exam !Aku da abis da exam. . haisshh ABE ni sorg. . Nasib baik tak pengsan. .MOTIF wat cm tu kat aku asal lak? Excited sgt nk bgtau mmbr,terlnggr pulak pintu kat bilik kaunseling. . Nasib baik tak kelas ABE td lau x MAMPUS aq. .hahahaha. . . Selamat bercuti !!!!
                                           
                                                                               Sekian terima kasih.

Sunday, 19 May 2013

Hari Guru !~

          Assalamualaikum. .

           Selamat Hari Guru ! Sori lambat post. . hahahaha. . Ade masalah teknikal sikit. .#cewahh
Okay ! Ni nk citer pada hari guru baru-2 ni. . Aku buat persembahan kat sekolah,aku buat persembahan akustik ngan MR.O. . Kiteorg nyanyi lagu 'Just The Way U Are'. .aaarrrgghhhh. . . . !!!!!!!!!!!!! Aku salah tema laaaaa. . . Aku terpakai bju luar bukan baju sekolah. .hahahaha. . Patut la semua org pandang pelik je kat aku yg comel ni. . XP But its okay dude. . Aku maafkan kwn aku yg sorg ni yg salah inform kat aku. .


            Aku buat persembahan. . Mse syok-2 aku tgh nyanyi tu aku pandang la kat pintu. . AAAHHHHH !!!!!! Real monster ! hahahaha kiding. . Aku nmpk ABE aku la sapa agi kan. .hahahaha. . Dy tgk persembahan aku laaaa.  . Bangge jap ! werkkk. . Aku nmpk je dy mesti terlalut je aq menyanyi. . haaaiiisshhh. . Aku ni sindrom ke nmpk dy ? Sabau je la. . aku pon trus menyanyi tnpe pandang tempat lain kecuali dpn. . Terkedu punye pasal. .hisshh. . .
            Lepas show aku pon duduk la kat luar sbb kat dlm da penuh. . Aku pon dgn selmbenyer borak kat belakang ABE kite ni. . Tetibe entah dari mne la keberanian aku ni melonjak sampai aku tak sedar aku ckp dgn sape. . ABE ! aaaaaahhhhhh. . . BESTNYER !!!! Dia buang sampah kat pasu pastu aku tegur laa. . Haaaa buang sampah,kutip balik. . Pastu dia cakap "alaa awk je yg nmpk org lain x nmpk. ." wahhh !! nasib baik tak pengsan. . RAHSIA KITA BERDUA ! only me and u ! saya suka saya suka (meimei upinipin) hahahahahaha. . Ape la dia ni nasib baik aku suka kau lau tak 'aku tumbuk muke kau' ! (sabah bahh). . Hari guru yg paling indah pernah aku rase. . #cewahh takde kene mengene pon. .huhuhuhu. .

                                                                                               Sekian terima kasih.

Tuesday, 14 May 2013

Abe Weyyhh !!

              Assalamualaikum. . .

            Ari ni x byk yg blaku tp semalam mcm nk meroyan pulak. .huhuhuhu. . Semalam aku dpt tgk dy smpai balik. . Tp yg sygnyer tak bertegur pon. . Msg-2 malu agknya atau xde mende nk ckp. . Lepas jwb exam smlm aq nk g rehat,kemudian pergi la beli dan aq nk ambik ROTISOSEJ mknn aq dkt sini. . Aq pon pandang la depan dan tetiba dy ade kat depan aku. . Siap pandang lg tu. . OMG OMG OMG !!!!!! Kau selalu buat aq terperanjat. . Abe weyyhh. .hahahaaha. . Cara dia pandang tu mcm menenung aq tau tak ! Sabar la cik Abe ni sorg. .
             Mse nk jwb exam td plak aq tgh glabah nk jwb K2 ni. . Pastu aq tension kejap aq pandang la luar. . Tetibe je dy muncul. . Bila mse lak dy ni kluar. . Adoii mcm antu pon ade jgk Abe tu. .huhuhuhu. . Siap cuci mke lak tu. .haaaa. . Haishhh nape la dy ni  caring sgt. . Ni tak tahan nk kentot niiiii. . .haaaa. . . Ape-2 pon aku tak tau nk ckp ape. . Nk pandg pon x brani. . Nikan pulak nk berborak. . Saba je laa. . Keliru !~


                                                                                                 Sekian terima kasih.

Wednesday, 8 May 2013

PerFumE~

                     Assalamualaikum. .

               Semalam aku jalan-2 kat SOGO Mall. . Pergi dekat satu perfume Ralph Lauren Fragrances. . Wangi giler baunya yg 1 ni. . Aq teringin nk beli tapi mahal sgt la. . Tapi insyaAllah suatu hari nanti aku nk beli. . Aku suka bau yg ni je. . Yg lain tak suka langsung. . Nilah minyak wangi yg wangi yg pernah aku jumpe. .

                           
 OOUUHHH !!!!!!
Kau sungguh menawan. .
Harum tak terkata. .
Aku nakk aku nakkk !!!!! 
hehehehe


        Sekian terima kasih                        

Sunday, 5 May 2013

KaSuT |< @5|_|7 KaSuT

          Assalamualaikum. . .

              Ni nak citer pasal kasut ni. . Aku teringin giler-2 nak kasut mcm ni. . . !!!!!

 





Teringin giler nak beli. . . Adoishh. . Kan best lau ade org sponserkan kat aku ni. . Susah kot nk cari yg murah sekarang ni. . Nk-2 trend mcm ni. . Mmg xde la kot yg murah. . Harap-2 mama aku ni dpt belikan utk aku. . AMIN~ Mama aku ckp dia leh belikan. .huhuhu bestnyer. . . !!! Ya Allah murahlah rezeki kpd aku. .AMIN~

Thursday, 2 May 2013

Budak Baru Tapi Lama (A)

          Assalamualaikum. .
              Ni satu story yang berlaku di sekolah saya. . Tajuk mcm seram je kan ? hahahahahaha. .*kiding je laa. . Ni nak inform yg kelas aku ni ade budak baru masuk dari teknik. . Dia pinda sebab selalu je sakit. . Hari ni first day dia(BOY) masuk sini. . Aku x berapa suka sikit dgn dia sbb dia ni mcm pendiam n tak pandai nk bergaul. . So aku malas laa nk kacau sbb mke mcm serius je n mcm x minat nk bergaul dgn kiteorg je. . So esok EXAM !!!!! O.M.G ! Study laa budak. . Sempat agi tu nk main blog. .haaaiiiii. . . .\
              Balik pada tajuk. . Budak Baru Tapi Lama ?! OK ni maksudnyer. . Dia ni dulu sekolah sini kemudian masuk teknik kemudian pulak masuk sini balik. . Adoiii. . Tula. . Ingat xpenat ke ddk teknik. . Sian. . Nasib baik buat keputusan awl-2. . huhuhuhu *suke hati aku je nak tentukan. .huhuhuhu XP lantak laa. .hahahahaha. . Aku bagi ciri-2 BOY ni. .


                                              1. Pendek !
                                              2. Pendiam & mcm SOMBONG !
                                              3. Kiteorg member baik aku panggil dia BISU ! hahahahaha
                                              4. Beg purple tu. . .huhuhuhu. .

         That's all. .


                                                                                                 Sekian terima kasih.