Friday, 20 September 2013

BuLLy~

Assalamualaikum.

        Lame da aq x tulis kat blog ni. . Hmmm. . Buli ? Buli ialah membuat orang menangis,sakit ati,geram dan sabagainyer. . Maklumat yg lebih lanjut cari sendiri. . hahahaha. .
        Hari jumaat hari tu tak silap aq bulan lepas Ogos. . Kene buli ngan budak ni. . haaa tak pasal-2 aq jerit kat satu sekolah. . Saje je nak bagi name dy famous. . Phuuiiii. . Ade ke patut pukul aq setiap tingkat bangunan sekolah. . Tak leh blaa betul la mamat ni sorg. . !! Nasib baik anak saudara angkat. . Lau tak buat report budak paling Pailang ! Biar padan muka dy. . Nak tau name pe?? Takpe lau aq nk bagi tau sbb dy mmg xkan tau. . hahahaha. . Mashorkim muke dy ala ala (aimanredza) XP. .
       
          Pada hari yg sama jgk aq kene buli ngn bdk fom 5 yg tengah trial exam SPM 2013 ! Sesuka hati je ckp yg ckgu panggil aq. . haisshh bdk ni. . ABE la and the geng ! Takde keje betul nak kacau orang . . Nasib baik skali je ko kacau aq ! hmmm Lepas ni jgn harap la aq nk percye ko lagi. . werrkk. . !!



                                                                                                    Sekian terima kasih .

No comments:

Post a Comment